Online Mentorship

NEXT LEVEL.

ONLINE MENTORSHIP VRAAGT OM AANSPRAAK
MAKEN OP WAT JE AL WEET, VERTROUWEN OP
DE WAARDE DAARVAN EN DAT NAAR VOREN BRENGEN.
WELKOM BIJ ONS ONLINE MENTORSHIP! VOOR
ONDERNEMENDE BUSINESS VROUWEN DIE GROTER
WILLEN SPELEN VANUIT ALIGNMENT.

Online Mentorship

NEXT LEVEL.

ONLINE MENTORSHIP VRAAGT OM AANSPRAAK
MAKEN OP WAT JE AL WEET, VERTROUWEN OP
DE WAARDE DAARVAN EN DAT NAAR VOREN BRENGEN.
WELKOM BIJ ONS ONINE MENTORSHIP! VOOR
ONDERNEMENDE BUSINESS VROUWEN DIE GROTER
WILLEN SPELEN VANUIT ALIGNMENT.

Mentorship!
Mentorship!

Iets wat zo onderschat wordt. Want man oh man, als ik terugkijk naar het afgelopen jaar en alle grote transformaties lees… Banen zijn opgezegd. Verhuizingen naar Ibiza gerealiseerd. Nieuwe bedrijven gestart. Weer in verbinding gekomen met wie ze werkelijk zijn en zo kan ik uren doorschrijven.

Toch voelde ik al voor de zomer dat het membership ging stoppen. Ik deelde dat ook gelijk. Alsof we dan samen konden wennen ofzo, don’t know, maar het was oké. En 3 weken terug voelde ik heel sterk: nu is de tijd om de deuren te sluiten. Ik kreeg zelfs een datum door. Maar wat een weerstand voelde ik eerst. Want deze ongelooflijk mooie groep, waar zoveel magische dingen gebeurden… Yep, loslaten, verandering en dan schreeuwt onze innerlijke rechter het hardst.

Zo ook de mijne. Na mijn meditatie en wat schrijfwerk voelde ik toch echt: ja, dit klopt als een bus. En het moment dat ik accepteerde en losliet kreeg ik iets nieuws binnen. Met beelden kreeg ik steeds meer door. Al die prachtige vrouwen die zichzelf toch nog op bepaalde vlakken op de plek houden waar ze zitten.

En wat we nodig hebben in deze wereld is dat jij OOK full focus gaat. Full focus in wat je te doen hebt, je authentieke verlangens en dromen materialiseren. Zoveel krachtige vrouwen zijn wakker, maar gedragen zich daar nog niet altijd volledig naar.

UPLIFTING
Hoe zou het voor jou zijn om support te krijgen voor al je mooie dromen? Uplifting. Voelen dat je niet alleen bent en dat we allemaal door dezelfde shit en onzekerheden heen gaan.

Hoe zou het zijn om elke week full focus te hebben en je intenties niet alleen op te schrijven, maar werkelijkheid zien worden in je fysieke wereld? Zodat je STAAT, VOL je licht schijnt, maar vooral jezelf f#cking bloedserieus gaat nemen. Geen escape meer naar je eigen bullshitverhalen en excuses. Geen uitstel meer. Geen eerst dit en dan… No more.

Stel je eens voor waar jij dan over zes maanden staat. Hoe je leven er dan uitziet. BAM! Dat bedoel ik!

EFFORTLESS
Want ik heb het niet over nastreven. Ik heb het over in alignment zijn. Je leven EN business zo creëren dat het je de ULTIEME vrijheid geeft in je :

MIND
FINANCIEEL
SPIRITUEEL EN MENTAAL

Dat je authentieke keuzes durft te maken vanuit wie je werkelijk bent.

Dit online mentorship is echt next level. We werken met vaste elementen, maar het is geen uitgestippeld programma. Nope, want ook ik doe dit volledig vanuit alignment. En weet je; dan pas ontstaan de grootste en meest magische miracles ooit.

WEER TERUG NAAR WIE JE BENT

Weer terug naar wie je bent en daar ook werkelijk naar leven. Ik zie zoveel constant maar “bezig” zijn, maar zie je het ook werkelijk terug in je leven of LEEF je het nog niet? Het gaat niet over kennis vergaren; het gaat over je eigen inner mentor

DURVEN VOLGEN

Te springen als het water f#cking koud lijkt. De stap toch te nemen, al kan je nog niet helder zien waar hij toe leidt.
Het enige dat je weet is dat de stap je daar wil brengen waar je werkelijk moet zijn.

LEVEN VANUIT DE NATUURWETTEN
EEN DIEP, DIEP VERTROUWEN EN OVERGAVE
ALIGNMENT FIRST. ALTIJD
VERBINDING MET WIE JE WERKELIJK BENT
DOEN WAT JE F#CKING HIER TE DOEN HEBT!

DE VOORNAAMSTE TOOLS

DE VOORNAAMSTE TOOLS EN ONDERWERPEN WAAR WE MEE WERKEN IN HET ONLINE MENTORSHIP ZIJN:

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
LAW OF ATTRACTION
  ( + ALLE ANDERE NATUURWETTEN)
MINDSET
BEWUSTZIJN

MET NATUURLIJK ALTIJD ALS DE BASIS: ALIGNMENT FIRST – EFFORTLESS.

SOURCE.

JE WORDT ONDERSTEUND IN JE INTENTIES
FOCUS OM VOLLEDIG AF TE KUNNEN STEMMEN
OP JE AUTHENTIEKE VERLANGENS EN JOUW SOURCE.

SOURCE.

JE WORDT ONDERSTEUND IN JE INTENTIES
FOCUS OM VOLLEDIG AF TE KUNNEN STEMMEN
OP JE AUTHENTIEKE VERLANGENS EN JOUW SOURCE.

HET IS ERG GERICHT OP INTENTIE EN FOCUS OM OOK WERKELIJK ALLES VANUIT JE INNERLIJKE WERELD FYSIEK TE MAKEN NAAR JE BUITENWERELD (MANIFESTEREN). OOK WORDT ER MET VASTE ELEMENTEN GEWERKT ZOALS DE MAAN, WEKELIJKSE EN MAANDELIJKSE MIRACLESGOALS, ALIGNMENT VISUALISATIES EN ALIGNMENT FIRST CLASSES.

DIT ONLINE MENTORSHIP IS ECHT BEDOELD OM NEXT LEVEL STAPPEN TE MAKEN. OM ALLES CONCREET NAAR JE DAGELIJKS LEVEN TE VERTALEN, ZODAT JE OOK DE RESULTATEN IN ELK AREA VAN JE LEVEN TERUGZIET VANUIT ALIGNMENT. DE INVESTERING IN JEZELF IS €888,- EX BTW VOOR EEN HALFJAAR. EVENTUEEL IN TERMIJNEN TE BETALEN ALS DAAR OOK NOG JE GROEI ZIT.