Work with me...

VOOR JOU.

ALS JE JE MINDSET VERDER WILT ONTWIKKELEN EN IN ALIGNMENT WILT LEVEN EN WERKEN. ALS JE PERSOONLIJK NAAR EEN NEXT LEVEL WILT EN JE BEDRIJF WILT OPSCHALEN. JE SUCCESSEN ZIJN ALTIJD EEN RESULTAAT VAN JE PERSOONLIJKE GROEI EN VERLANGENS.

STUKJE LEF EN UITDAGING HOORT DAARBIJ. GROOTSER SPELEN VANUIT ALIGNMENT, MAAR MET JE VOETEN OP DE GROND. VANUIT EEN PLEK VAN RUST, VERTROUWEN EN VERBINDING. ALLES VERANDERT DAN; JE WERKWIJZE, JE KEUZES, JE ZIJN, JE GELDSTROOM EN JE RELATIES.

Work with me...

VOOR JOU?

ALS JE JE MINDSET VERDER WILT ONTWIKKELEN EN IN ALIGNMENT WILT LEVEN EN WERKEN. ALS JE PERSOONLIJK NAAR EEN NEXT LEVEL WILT EN JE BEDRIJF WILT OPSCHALEN. JE SUCCESSEN ZIJN ALTIJD EEN RESULTAAT VAN JE PERSOONLIJKE GROEI EN VERLANGENS.

STUKJE LEF EN UITDAGING HOORT DAARBIJ. GROOTSER SPELEN VANUIT ALIGNMENT, MAAR MET JE VOETEN OP DE GROND. VANUIT EEN PLEK VAN RUST, VERTROUWEN EN VERBINDING. ALLES VERANDERT DAN; JE WERKWIJZE, JE KEUZES, JE ZIJN, JE GELDSTROOM EN JE RELATIES.

Issa Issa Profiel Foto
A business and life on your own terms

ERVAAR JIJ ECHTE VRIJHEID IN JE LEVEN EN BEDRIJF? IK HEB HEEL LANG HET TEGENOVERGESTELDE GEVOELD. IN HET STEEDS MAAR WEER NASTREVEN VAN NIEUWE SUCCESSEN, RAAKTE IK DIKWIJLS DE VERBINDING MET MEZELF KWIJT. IK KWAM ERACHTER DAT JUIST DAT GEDEELTE IN MIJN LEVEN SUPER BEPALEND VOOR ME WAS OM AUTHENTIEKE KEUZES VOOR MEZELF TE MAKEN EN DE RESULTATEN TE CREËREN DIE ECHT BELANGRIJK ZIJN. NIET VANUIT WILSKRACHT, MAAR JUIST VANUIT VERBINDING. BEST PITTIG SOMS, MAAR ZO DE MOEITE WAARD GEWEEST HET OM TE DRAAIEN.

IN DE PERIODE DAT WIJ SAMENWERKEN, CREËREN WE HELDERHEID EN IDENTIFICEREN WE DE PLAATSEN VOOR JOUW GROEI EN VERBINDING. ZO KUN JIJ HELDERE, NIEUWE, AUTHENTIEKE KEUZES MAKEN DIE ECHT NEXT LEVEL ZIJN. WE ZOEKEN DE VERDIEPING OP EN MAKEN DE VERTALING NAAR JE DAGELIJKS LEVEN – DIE OOK WEER DOORSTROOMT NAAR JE BUSINESS – ZODAT JE OPTIMAAL NIEUWE ERVARINGEN EN RESULTAAT ERVAART.

Exclusieve Mentoring.
Work with me - Exclusive Mentoring
Exclusieve Mentoring.
Work with me - Exclusive Mentoring

Wanneer je je in bovenstaand verhaal herkent en mij exclusief wilt inzetten, kun je uiteraard contact met me opnemen voor mogelijkheden en de investering in jezelf. Liever eerst nog een training of live event? Kijk dan op: www.savvysense.nl

WORK WITH ME

WANNEER JIJ KLAAR BENT OM GROTER TE GAAN SPELEN EN VOORAL OOK TE ZIJN, COMPLEET IN VERBINDING MET JE SOUL, OUDE BELEMMERINGEN LOSLATEND, GA IK GRAAG MET JE AAN DE SLAG. ER ZIJN 3 MANIEREN OM MET MIJ TE WERKEN, MAAR LET OP: HET AANTAL PLEKKEN IS BEPERKT. OM DEZE 1:1 TRAJECTEN MET MAXIMALE AANDACHT EN INTENSITEIT MET JOU DOOR TE LOPEN, HEB IK PER KWARTAAL STEEDS MAAR 1 PLEK.

MASTER YOUR BUSINESS

FROM THE INSIDE

Business deep dive op Ibiza.
Een business deep dive voor high achievers.
Het optimaliseren van je innerlijke processen zodat je business hand in hand samengaat met jouw droomleven.
Business en alignment komen samen gedurende deze dagen.
Een flinke doorbraak in je patronen waardoor je business omzet ook weer omhoog schiet zonder daar harder voor te hoeven werken.
Bereid je voor op een flinke oplevel deze dagen.

Vooraf is een intake om het level van de groep te kunnen waarborgen.
Stuur een email naar: info@issaissa.nl (de eerstvolgende is 14-18 maart 2019) Let op! Beperkt plek.

YOUR CRAZY SEXY NEXT STEP

MASTER YOUR LIFE

4 Maanden nauw en persoonlijk 1:1 samenwerken met Issa (let op: deze plekken zitten altijd snel vol). Dit traject is voor high achievers
Ik begeleid je intens en volledig in je transformatie en uplevel proces, waarin je volledig naar een next level gaat. Dit is een zeer uitgebreid traject inclusief LIVE VIP sessies toegang tot mijn whatsapp en prive mail.

Alle drie de werkwijzes zijn gericht op deze drie stappen:

Stap 1 = verbinding –> weer verbinding met jezelf op dieper niveau dan ooit (en dus opruimen van alles wat intern/mentaal in de weg staat)
Stap 2 = authenticiteit –> bepalen: wat wil ik écht?
Stap 3 = vrijheid –> ultieme vrijheid in leven, bedrijf, emotioneel, spiritueel, mindset etc.

HOE NU VERDER?

Je voelt dat dit jouw next step kan zijn. Kies het traject waar je interesse in hebt. Je kunt dan vervolgens een clarity sessie boeken. Na betaling sturen we jou een aantal gerichte vragen. Issa gaat met je antwoorden aan de slag en doet een afstemming. Jij ontvangt een link waarmee je de sessie kunt inboeken in Issa haar agenda.

Je verlaat de sessie (via zoom) met een helder overzicht van je huidige situatie en de belangrijkste stappen in je privé- en businessleven. Dat overzicht is een veelvoud waard van de investering in deze clarity sessie. Doordat Issa al van tevoren op je afstemt, kan zij heel concreet en gericht in de sessie zijn.

Mocht je besluiten om inderdaad één van de trajecten of andere programma’s te volgen, dan krijg je je investering weer terug.

ISSA Work With Me On Stage

ON STAGE

Als klein meisje liep ik altijd al met een haarborstel in mijn hand die mijn microfoon voorstelde. Thuis deed ik hele optredens. Totdat ik door gebeurtenissen in mijn schulp kroop en optreden ineens doodeng vond. Toch voelde ik later dat daar mijn kracht zit. Anderen inspireren en motiveren on stage. Toen ik mijn eigen angsten overwonnen had en weer op het podium ging staan, wist en voelde ik dat dit de bedoeling is.

Regelmatig vind je mij nu op podia. Tijdens de live events van Savvy Sense en mijn eigen masterclassen.

LIVE EVENT
Wil jij er de volgende bij zijn?
21 en 22 november is er een grote editie.

GASTSPREKER

Organiseer je een LIVE event op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, persoonlijk leiderschap, no nonsens spiritualiteit en/of mindset?
Neem contact met ons op door middel van ons contactformulier, wie weet kunnen we samenwerken.

INTERVIEW

Een interview met mij? Neem dan contact op met redactie@issaissa.nl

ONLINE COURSES EN LIVE EVENTS VIND JE HIER:

Vind je hier: www.savvysense.nl

INSPIRATION.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM